Wordpress

Gratis verzending en retourneren boven 50 euro

Wie zijn wij?

Hoe het allemaal begon..

Met niets meer dan een rugzak en tent de wijde wereld in trekken. Alle drukte van het dagelijkse leven even achter je laten en alle vastigheid loslaten. Tijdens onze reizen stuiten we telkens op de meest bijzondere plekken. Alsof je in je eigen film speelt met een script die nog geschreven moet worden. Het onbekende tegemoet gaan was nog het mooiste van allemaal. Het stelt je in staat om fantastische mensen te ontmoeten en bizarre verhalen te beleven. Door deze reizen kwamen we er wel achter hoe belangrijk het is om de juiste reisspullen bij je te hebben. Denk aan een stevige backpack rugzak en de juiste accessoires. De verkeerde uitrustingen kunnen je namelijk aardig beperken tijdens jouw avonturen. Iets wat wij ten alle tijde willen voorkomen.

Deze gedachte en onze oneindige passie voor ondernemen wijde de geboorte in van TrueHikers. 

Waar wij heilig in geloven.

Reizen is leven, genieten en soms even ontsnappen. Het biedt nieuwe inzichten en verruimt je blik op de wereld. Geniet van ongerepte natuur en prachtige uitzichten. Maak kennis met hele nieuwe culturen en bezoek bruisende metropolen. Ontdek de meest bijzondere plekken en verbaas je over oeroude tempels. Als TrueHikers geloven wij heilig dat reizen een ongeëvenaarde ervaring is, waarvoor iedereen de kans moet hebben deze ooit mee te maken. De wijde wereld intrekken en met ultieme vrijheid het onbekende tegemoet gaan…. zonder enige beperkingen…

Waarom we het doen.

” We believe that everybody should have the opportunity to explore the world and it’s most extraordinary places, without any limitations”

De gedachte achter TrueHikers.

Als jonge ondernemers hebben we al heel wat van de wereld mogen zien. TrueHikers is in het leven geroepen om iedereen dezelfde prachtige ervaring te kunnen bieden, zonder enige beperkingen. Tijdens het reizen zijn we wel tegen wat dingen aangelopen en kwamen we achter het belang van de juiste reisuitrustingen hebben. Deze beide aspecten vormen de kern van TrueHikers. Een plek waar de mooiste verhalen worden gedeeld en de beste reisuitrustingen worden aangeboden. Onze blogposts en klantenservice zorgen voor handige tips, adviezen en het delen van de meest bijzondere bestemmingen. In onze webshop vind je een breed scala aan verschillende uitrustingen, accessoires en musthaves voor jouw volgende avontuur….

- Essentials voor backpackers, hikers & Roadtripers -

Met een rugzak op de rug, een stok in de hand en een dosis goede moed begint het volgende avontuur van je leven! En wij als TrueHikers hopen daar deel uit van te maken..

TrueHikers logo

Onze basisprincipes.

Oprecht

Doen wat je beloofd en geen addertjes onder het gras. Bij ons staat oprechtheid hoog in het vaandel. Open zijn over wat en waarom je het doet.

Klantgericht

De klant als basis voor alle processen en activiteiten. Bij TrueHikers staat deze regel centraal met elke beslissing die we nemen.

Authentiek

Dingen anders aanpakken dan de rest en onderscheidend handelen. Dat is waar wij iedere dag met trots en passie naar streven.

Een team van wereldreizigers.

De gezichten acher truehikers

De oneindige passie voor ondernemerschap, een liefde voor reizen en onze kijk op het leven heeft een ijzersterke fundering gelegd voor TrueHikers. Dankzij onze verschillende karakters en talenten hebben we een enorm veelzijdig team van ontdekkingsreizigers kunnen vormen. De kracht die wij putten uit elke mijlpaal, nieuwe inzichten en tevreden klanten zorgt voor een onbreekbare focus om het elke dag beter te doen. In alles wat we doen en elke beslissing die we nemen houden we in gedachte waarom we het doen, zodat we nooit afwijken van onze missie. Een team waar we trots op zijn. Ze noemen ons ook wel Yin & Yang…..

Luc de Koning

Co-founder / eigenaar

Dennis Verbaandert

Co-founder / eigenaar