Wordpress

Gratis verzending en retourneren boven 50 euro

5 Mooiste plekken in Vietnam.

Door: Luc de Koning.

Mede-eigenaar van TrueHikers en expert op het gebied van backpacken.

Deze blog is geschreven op 05-01-2021.

Dit is de tweede blog over Vietnam. Wij hebben al eerder een blog geschreven over Vietnam. Ook hier werden al wat toffe locaties genoemd om naar toe te gaan tijdens jouw backpack avontuur in Vietnam. Op verzoek breiden wij deze lijst uit met nog 5 adembenemende locaties! Veel lees plezier!

#1 Watervallen in Cuc Phuong.

Cuc Phuong is de eerste trekpleister op onze top 5 lijst. Cuc Phuong is een enorm mooi natuurgebied. Het gebied is een tropisch regenwoud vol met watervallen. Daarnaast zijn er ook exotische dieren te spotten, namelijk: apen, beren en meer! Hiernaast staat een foto genomen in Cuc Phuong. Nog even en jij kan ook zulke foto’s schieten!

#2 Rijstvelden in Mu Cang Chai.

We hebben het in onze eerst blog over Vietnam al gehad over Sapa. Mu Cang Chai is een soortgelijke locatie, alleen is dit veel minder toeristisch. Mu Cang Chai is dus het perfecte alternatief! Mu Cang Chai is een super mooi stukje natuur vol met immens grote rijstvelden. 

#3 Cao Bang en Ban Gioc waterval in Vietnam .

Een van de mooiste watervallen in het gehele land is te vinden in het Noorden van Vietnam en is genaamd Cao Bang en Ban Gioc. Naast dat dit een van de mooiste watervallen is van Vietnam is het miscchien ook wel een van de mooiste watervallen in heel Azië. Zoals je hieronder ziet bestaat de waterval uit meerdere lagen en is maar liefst 300 meter breed!

#4 Hiken en fietsen in Dalat

De echte TrueHikers gaan naar Dalat. Dit is voor iedere outdoor liefhebber de droom locatie! Huur een scooter en ontdek de natuur in Dalat. Daarnaast zijn er genoeg outdoor activiteiten, denk aan: canyoning, fietsen en gewoon wandelen. Verder heeft Dalat een bergachtig landschap. Kijk jouw ogen uit in dit mooie stukje Vietnam.

#5 Surfen in Vietnam (Mui Ne).

Mui Ne is de perfecte plek voor alle watersportliefhebbers. Mui Ne is aan de kust en kent grote golven. Mui Ne is dus de ideale plek om te kitesurfen of windsurfen. Verder kan je ook mooi zeilen of gewoon lekker zwemmen in Mui Ne. Ook heeft Mui Ne enorme zandduinen waarover gecrost kan worden in buggy’s! Laat het avontuur maar beginnen!

Dit waren de 5 mooiste plekken in Vietnam. Waar wacht je op? Begin jouw volgende avontuur in Vietnam! Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen! Nog iets nodig voordat je op reis gaat? Neem een kijkje in onze  webshop! Nog meer blogs lezen? Klik op de knop hieronder.