Wordpress

Gratis verzending en retourneren boven 50 euro

5 Luxe (backpack) vakantiebestemmingen.

Door: Luc de Koning.

Mede-eigenaar van TrueHikers en expert op het gebied van backpacken.

Deze blog is geschreven op 14-12-2020.

Ben jij net als ons en houd je ook wel is van wat luxe op zijn tijd? Wij hebben in deze blog de top 5 meest luxe (backpack) locaties op een rijtje gezet! Of je nou met een backpack gaat of met een grote koffer. Deze top 5 vakantie bestemmingen zijn het reizen altijd waard. Wij beginnen met Dubai, veel leesplezier!

#1 De stad waar alles mogelijk is, Dubai.

Dubai staat denk ik wel bij iedereen hoog op zijn ‘reis bucketlist’. Dubai is een stad dat is gemaakt door en voor rijken. De supercars vliegen je om de oren en zelfs de politie rijdt in de vetste wagens. Kies ervoor om op avontuur te gaan in de grote Arabische woestijn of bezoek een van de grootste winkelcentra (Dubai Mall) in de hele wereld. Ga bungeejumpen of maak een romantische strandwandeling in deze wereldstad. Geniet even van het leven van de rijken!

De stad Dubai

#2 Het onwerkelijke Bora Bora.

Net als Dubai is Bora Bora een populaire vakantiebestemming als het gaat om droomvakanties. Bora Bora is een atol (=ringvormig eiland) midden in de Stille Oceaan. Door haar prachtige blauwe water en witte stranden heeft het eiland de bijnaam: paradijs op aarde gekregen. Op dit wonderbaarlijke eiland kom je werkelijk tot rust. Het eiland beschikt over meerdere resorts die allemaal uitzicht hebben over de prachtige oceaan. Gooi de beentjes maar in de lucht of neem een duik!

#3 Het luxe Singapore.

Singapore is een van de meest chique plekken te vinden op de hele wereld. Vandaar dat deze prachtige stad een plekje verdiend in onze top 5. Eet in Singapore wereld gerechten en drink de lekkerste cocktails op de hoogste dakterrassen. Bezoek een van de meest bekende tuinen (Gardens by the Bay) of ga op fietstour om de stad daadwerkelijk te leren kennen. Er is genoeg te doen in deze stad! 

#4 De stad van de romantiek, Parijs.

Of je bent er al geweest of je wilt er nog een keer naartoe. Parijs is een stad die iedereen moet hebben gezien. Als je dichtbij huis wilt blijven, maar toch wilt genieten van een luxe vakantie is Parijs de beste optie! Er zijn enorm veel restaurants te vinden met meerdere Michelin-sterren. Daarnaast staat de stad vol met winkels van designer merken. Geniet een weekend vol luxe!

#5 Zon, zee en strand op de Bahama's.

De laatste alweer op het lijstje van onze top 5, is de Bahama’s. Verwen jezelf op een van de mooiste eilanden die er te vinden zijn. Zwem samen met varkens in de blauw heldere zee of ontdek deze zee haar bodem met snorkelen. Nog andere plekken om te snorkelen. Daarnaast kan je natuurlijk heerlijk genieten van deze welverdiende vakantie in de zon! 

Dit waren de top 5 luxe locaties om te backpacken of gewoon om een keer naar op vakantie te gaan! Bedankt voor het lezen, we hopen dat jij wat inspiratie hebt kunnen opdoen van deze blog. Benieuwd naar andere blogs of opzoek naar reis artikelen gebruik de onderstaande knoppen.